Koluvija otkrio kako je OTET na auto-putu: Audi stao iza, vikali “ruke na krov”, a onda je usledio POZIV
Predrag Koluvija, Foto: Pritnscreen

DETALJI

Koluvija otkrio kako je OTET na auto-putu: Audi stao iza, vikali “ruke na krov”, a onda je usledio POZIV

Vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica”, međutim, nije bio uhapšen tog dana na auto-putu, nego sutradan

Objavljeno:

Vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica” Predrag Koluvija u emisiji „Ozbiljno sa Đukom”, koja je emitovana u petak, 1. oktobra, u okviru produkcije Objektiv TV, otkrio je ko je pokušao da okrivi Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Sagovornik autora i voditelja emisije Vladimira Đukanovića izneo je i šokantna saznanja o umešanosti policije i njenog vrha, kabineta tadašnjeg ministra Nebojše Stefanovića, u perfidno osmišljeno montiranje afere i podmetanje lažnih dokaza, čiji je konačni cilj bio državni udar u Srbiji.

Koluvija je za Objektiv otkrio i kako je izgledala, kako je naveo, njegova otmica na auto-putu.

Naime, akcijom hapšenja Koluvije rukovodio je načelnik odeljenja za suzbijanje narkomanije i krijumčarenje narkotika, poznatijeg kao „četvrto odeljenje”, Slobodan Milenković, sin pokojnog Sente Milenkovića (najpoznatiji srpski telohranitelj i policijski general, desna ruka bivšeg predsednika Slobodana Miloševića).

Sentin sin je bio u prvom od dva automobila na auto-putu koji je Koluviju i njegovog vozača zaustavio i legitimisao.

– Oni pale blinkere i zaustavljaju nas. Mi stanemo odmah. Ispred nas stane BMW, iza nas stane njihov „audi” i oni odmah stavljaju značke oko vrata, istrčavaju, viču „ruke na krov”. Taj Milan Isakov, baš on me pretresao, vadi iz mog džepa mali novčanik u kojem je bila lična karta i ovo što ću vam sad pokazati. Radi se o navodnoj policijskoj znački koju mi nisu čak ni oduzeli, vratili su mi je. To mi je dato na jednom događaju kao znak pažnje, glupost, Međunarodni sindikat policije, služi za druženje, to piše tu. Ono što pokazuju na TV N1 ja sam video tek devet meseci nakon moje otmice. Interesantno, saznali smo da ono što pokazuju na N1, da to pripada drugu Miroslava Aleksića. I gle čuda, baš njegova policijska značka bila je falsifikovana i poturena meni. Ako je ta značka koju pokazuju na N1 bila razlog moje otmice, zašto su tog čoveka čija je značka falsifikovana pitali gde mu je značka dva meseca nakon moje otmice – priča Koluvija.

Kako je, ističe Koluvija, bio okrenut ka automobilu dok su ga pretresali, jedan policajac je rekao: „U je*ote, to onaj organska hrana!”

– Ja se okrenem, Slobodan Milenković… On je preko mene dobio vizu za Hilandar. Bila je velika lista čekanja, pa sam ja tad zamolio da ih prime preko reda. Jednom prilikom smo se upoznali, rukovali u jednom restoranu na Zvezdari, tako da sam znao ko je on i on je znao ko sam ja. I ja sam njemu rekao „Slobice”, a on je krenuo prema svome autu. Krenem za njim i pitam: „Slobice, šta se dešava”, on kaže: „Ne znam, vrati se nazad.” Ja se vratim nazad, on telefonira, minut, dva, on završava razgovor, kaže: „Uzmite mu telefone, stavite lisice.” On je imao naređenje. Saznao sam kasni e da je on razgovarao sa nekim iz kabineta ministra unutrašnjih poslova – otkriva Koluvija.

UHAPŠEN SUTRADAN

Vlasnik poljoprivrednog dobra „Jovanjica”, međutim, nije bio uhapšen tog dana na auto-putu, nego sutradan.

– Navodno su me zaustavili zbog brze vožnje kod Jagodine, a onda kad su ustanovili da sam ja njihov kolega, onda su me zamolili da krenem zajedno sa njima jer imaju veliko hapšenje u Staroj Pazovi i da im ja pomognem kao kolega. Zvanično su to kod tužioca izjavili! Ne znaju šta da smisle zašto su me oteli taj dan – poručuje Koluvija.

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.