Vučić zabranio davanje izjava o oružju, lažna dojava o bombi na NBG!
Foto: Fonet

Dramatično

Vučić zabranio davanje izjava o oružju, lažna dojava o bombi na NBG!

U skladu s nalogom premijera, informacije o oružju pronađenom na dve lokacije, u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića i u garaži na Novom Beogradu, neće biti iznošene dok se istraga ne okonča
Objavljeno: 14:21h

Po nalogu predsednika vlade Aleksandra Vučića, niko od nadležnih državnih organa koji su zaduženi za bezbednost premijera, uključujući i MUP i civilne i vojne obaveštajne agencije, neće izlaziti u javnost sa informacijama o događajima u Jajincima i na Novom Beogradu. Danas je na ovoj opštini, neposredno u blizini Vučićevog stana bila i lažna dojava o bombi, zbog koje je evakuisana zgrada "Er Srbije".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako prenosi RTS, u skladu s nalogom premijera, informacije o oružju pronađenom na dve lokacije, u blizini porodične kuće premijera Aleksandra Vučića i u garaži na Novom Beogradu, neće biti iznošene dok se istraga ne okonča.

NOVI NAPAD NA ŽIVOT PREMIJERA? ARSENAL ORUŽJA na NBGD pronađen u blizini VUČIĆEVOG STANA! (FOTO)

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu službi bezbednosti Igor Bečić danas je odložio sednicu tog tela, planiranu za sutra, a na kojoj je direktori bezbednosnih agencija trebalo da informišu članove odbora o ugrožavanju bezbednosti premijera.

Evakuisana zgrada Er Srbije zbog dojave o bombi!

"Procenio sam da je potrebno dati više vremena bezbednosnim službama za kompletan izveštaj o ugrožavanju bezbednosti premijera i njegove porodice i odlučio sam da odložim sednicu odbora", rekao je Bečić Tanjugu.

U međuvremenu, MUP je saopštio da su kontradiverzione ekipe nakon detaljnog pregleda zgrade u Ulici Jurija Gagarina, utvrdile su da je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi bila lažna.

- Anonimna dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi prijavljena je policiji na sistem „192“ nešto pre 10 časova, a nakon izlaska kontradiverzionih ekipa na teren zgrada je iz bezbednosnih razloga evakuisana - stoji u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.