Demokratska stranka: Salak potpredsednik, Kena predsednik IO
Foto: Nebojša Mandić

izabrani funkcioneri

Demokratska stranka: Salak potpredsednik, Kena predsednik IO

Glavni odbor DS je za generalnog sekretara izabrao Gordanu Čomić, a za sekretara stranke Gorana Jajića.Skupština DS je prethodno istog dana, u subotu, 29. oktobra, prihvatila predlog Predsedništva i za predsednika Političkog saveta izabrala Zorana Lutovca
Objavljeno:

Glavni odbor DS izabrao je Igora Salaka za zamenika predsednika DS, a za predsednika Izvršnog odbora Radoslava Milojičića, rečeno je agenciji Beta u DS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Glavni odbor DS je za generalnog sekretara izabrao Gordanu Čomić, a za sekretara stranke Gorana Jajića.Skupština DS je prethodno istog dana, u subotu, 29. oktobra, prihvatila predlog Predsedništva i za predsednika Političkog saveta izabrala Zorana Lutovca.

Predsedništvo je doskorašnjeg predsednika političkog saveta DS Dragoljuba Mićunovića predložilo za počasnog predsednika stranke, ali Mićunović to nije prihvatio navodeći da počasti prepušta drugima, a da on želi da bude aktivni član DS. Skupština DS je izabrala i 40 članova stalnog sastava Glavnog odbora stranke, članove Statutarne komisije i Nadzornog odbora. Kako je Beti rečeno, da bi se završio izborni proces u DS i konstituisali svi organi, ostalo je još da Predsedništvo DS izabere internacionalnog sekretara stranke, sekretara Predsedništva i portparola stranke.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.