SPAJAMO SRBIJU SA NAJLEPŠIM DELOM DUNAVA: Vučić objavio snimak o izgradnji DUNAVSKOG KORIDORA (VIDEO)
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Instagram / buducnostsrbijeav

INVESTICIJE

SPAJAMO SRBIJU SA NAJLEPŠIM DELOM DUNAVA: Vučić objavio snimak o izgradnji DUNAVSKOG KORIDORA (VIDEO)

Vučić je objavio snimak dela svog izlaganja nakon sastanka sa delegacijom kompanije Šandong Haj-Spid Grupe, koji je održan u subotu

Objavljeno:

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, objavio je na svom Instagram nalogu video snimak koji govori o važnim projektima za našu zemlju.

Vučić je objavio snimak dela svog izlaganja nakon sastanka sa delegacijom kompanije Šandong Haj-Spid Grupe, koji je održan u subotu.

- Za samo tri godine moći ćete da idete Beograd-Gradište sat vremena ili Beograd-Golubac sat i 15 minuta. Ja mislim da to nikad niko nije sanjao. Spajamo Srbiju sa najlepšim delom Dunava, ali i sa jednim od najlepših delova naše zemlje. Time razvijamo ovaj unutrašnji deo samog Dunavskog koridora i mi ovim gradimo budućnost za požarevački kraj, za ceo Braničevski okrug ali i za ceo Borski okrug - rekao je predsednik i dodao:

- Dajemo dodatnu garanciju za budućnost gde ćemo moći da dovodimo u Požarevac investitore, ovim podižemo sve naše turističke kapacitete. Mostovi nas spajaju, a putevi vode u bolju budućnost - podvukao je Vučić.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.