MINISTAR POLICIJE POTVRDIO: Uhapšen funkcioner UKP-a, odavao poverljive informacije stranim službama!
Foto: Nebojša Mandić / MUP

Stefanović o špijunaži

MINISTAR POLICIJE POTVRDIO: Uhapšen funkcioner UKP-a, odavao poverljive informacije stranim službama!

"Posebno velika opasnost je bila u tome što uprava Uprava kriminalističke policije predstavlja srž policije u borbi protiv kriminala i organizovanog kriminala", rekao je Stefanović
Objavljeno: 09:58h

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je uhapšen visoki funkcioner Uprave kriminalističke policije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dodao je da je on odavao poverljive informacije stranim službama, ali zbog istrage nije želeo da saopšti njegov identitet.

"Posebno velika opasnost je bila u tome što uprava Uprava kriminalističke policije predstavlja srž policije u borbi protiv kriminala i organizovanog kriminala", rekao je Stefanović za televiziju Pink. Kako se navodi na sajtu te televizije, kada je policija otkrila da je uhapšeni imao neprijavljeni kontakt i komunikaciju sa predstavnicima stranih službi, obaveštena je Bezbednosno-informativna agencija i on je praćen. Prema Stefanovićevim rečima, uhapšeni je želeo da tim kontaktom obezbedi neku vrstu zaštite od pripadnika te strane službe. U interesu istrage, Stefanović nije hteo da precizira o kojoj stranoj obaveštajnoj službi zapadne zemlje je reč.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.