SRBIJA DANAS DONIRA LIBANU 40.000 doza vakcina protiv korone, uručiće ih ministar Selaković
Sputnjik V, Foto: Ministarstvo

BRAVO SRBIJO!

SRBIJA DANAS DONIRA LIBANU 40.000 doza vakcina protiv korone, uručiće ih ministar Selaković

Donaciju će, na aerodromu u Bejrutu, dočekati zamenica premijera, ministarka odbrane i ministarka spoljnih poslova Zeina Akar, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković boraviće danas i sutra u zvaničnoj poseti Libanu i tom prilikom uručiti 40.000 doza vakcina "Sputnjik V", kao donaciju Srbije toj zemlji.

Donaciju će, na aerodromu u Bejrutu, dočekati zamenica premijera, ministarka odbrane i ministarka spoljnih poslova Zeina Akar, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Tokom boravka u Bejrutu, šef srpske diplomatije imaće odvojene sastanke sa predsednikom Libana Mišelom Aunom, predsednikom Vlade Hasanom Diabom i predsednikom parlamenta Nabihom Berijem, a sastaće se i sa ministarkom Zeinom Akar. Selaković će, tokom dvodnevne posete Libanu, sastati i sa komandantom libijske vojske, generalom Džozefom Aunom, komandantom misije UN u Libanu (UNIFIL), general-majorom Stefanom Del Colom, a obići će i pripadnike Vojske Srbije u sklopu UNIFIL.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.