VUČIĆ IZRIBAO DAČIĆA: Ivice, hvala što mi radite o glavi!
Foto: Zorana Jevtić

Ružić izazvao sukob

VUČIĆ IZRIBAO DAČIĆA: Ivice, hvala što mi radite o glavi!

Lider SPS-a i prvi potpredsednik Vlade Srbije ostao je bez komentara na ove premijerove reči
Objavljeno:

Izjava potpredsednika Socijalističke partije Srbije da želi da ruši najjačeg čoveka u Srbiji bila je povod da premijer Aleksandar Vučić pred svim ministrima na sednici Vlade uputi packe lideru socijalista i šefu diplomatije Ivici Dačiću, kome se ironično zahvalio na pokušaju njegovog rušenja, objavio je "Alo"!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako saznaje ovaj list, Aleksandar Vučić je na sednici Vlade Srbije koja je održana juče „ukorio“ Dačića zbog izjava Branka Ružića.

- Hvala, Ivice, što me rušite - rekao je Vučić ironično prilikom obraćanja ministrima na sednici Vlade. Lider SPS-a i prvi potpredsednik Vlade Srbije ostao je bez komentara na ove premijerove reči.

Prema rečima Dragomira Anđelkovića, stiče se utisak da se Dačić pribojava Ružića. „Ne znamo prirodu odnosa njih dvojice, ali znamo da Ružić u svojim rukama drži gotovo celu infrastrukturu stranke, kao i da je omladina mahom uz njega, tako da nije bez argumenata u borbi sa Dačićem“, kaže on. - Dok smo i Dačić i ja u SPS-u, do tada je SPS najstabilniji - izjavio je Branko Ružić u intervjuu za „Nedeljnik“, a prema Anđelkovićevim rečima, to se može smatrati i za svojevrsnu poruku lideru socijalista.

„Normalno je da će ako neko hoće da bude lider i sebe promoviše kao takvog udariti na najjačeg, kao što je Ružić uputio strele ka Vučiću, a time poslao poruku Dačiću da je za njega mali, ali i ovom izjavom da će dok je on u stranci biti mira među socijalistima“, kaže on.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.