Vukadinović u parlamentu: Osećam se kao Alisa u zemlji čuda!
Foto: Fonet

u čemu je problem?

Vukadinović u parlamentu: Osećam se kao Alisa u zemlji čuda!

Poslanik Đorđe Vukadinović rekao je danas novinarima u parlamentu da se oseća kao "Alisa u zemlji čuda", jer se satima raspravlja o nečemu o čemu se svi slažu - da se izađe u susret studentima
Objavljeno:

U Skupštini Srbije u toku je rasprava u pojedinostima na predložene izmene Zakona o visokom obrazovanju kojima će takozvanim starim studentima produžava rok za završetak školovanja, a usvojen je amandman koji će to omogućiti i studentima magistarstkih i doktorskih studija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ovo je jedan od tih dana u skupštini kada se čovek pita da li nešto nije u redu sa njim ili sa svima ostalima - rekao je Vukadinović koji je za poslanika izabran na listi DSS, a ta stranka je u međuvremenu zatražila da se on izbaci iz njihovog poslaničkog kluba.

Branko Ružić: Nije mi izazov da rušim Dačića, nego najjačeg u zemlji! (FOTO)

- Već nekoliko sati se vodi žučna rasprava o nečemu o čemu se zapravo svi slažemo. Opšti stav je da se izađe u susret studentima i postdiplomcima, samo se raspravlja čiji će amandman biti prihvaćen - kazao je on.

Vukadonović kaže da razume razlike i potrebu da se afirmiše politika, a da se o konkretnim stvarima, o kojima se danas raspravlja u skupštini, slažu svi u sali.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.