Vulin: Kao otac i građanin bih se pridružio građanima u protestu na Karaburmi
Aleksandar Vulin, Foto: TANJUG / RADE PRELIC

podrška

Vulin: Kao otac i građanin bih se pridružio građanima u protestu na Karaburmi

Kako je dodao, "ne možeš da pustiš na slobodu nekog ko je pregazio devetogodišnjeg dečaka i zatim pobegao i pokušao da se sakrije

Objavljeno:

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas bi se kao otac i gradjanin pridružio protestu gradjana na Karaburmi, organizovanom jer je vozač koji je pregazio dete koje je preminulo od povreda pušten da se brani sa slobode.

"Veliko razočarenje. Kao otac i građanin bio bih sa gradjanima na protestu. Policija je za par sati našla tog ubicu koji je pokušao da se sakrije. Pravosuđe je nezavisno, može da odlučuje kako hoće, ali apsolutno razumem i podržavam protest građana", rekao je Vulin za Radio televiziju Srbije.

Kako je dodao, "ne možeš da pustiš na slobodu nekog ko je pregazio devetogodišnjeg dečaka i zatim pobegao i pokušao da se sakrije.

"Još uvek postoji pravni lek da se i to reši, nadam se da će pravosudje promeniti svoju odluku", rekao je Vulin.

Građani su sinoć protestovali u ulici Marijane Gregoran, gde je vozač naleteo na devetogodišnjeg dečaka, njegovog brata i oca, i pobegao sa mesta nesreće.

U protestu zbog bahate vožnje i teške saobraćajne nesreće u kojoj je stradalo dete, dok su drugi dečak i otac povredjeni, učestvovala i vozila Hitne pomoći sa uključenim rotacijama.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.