Vučić: Nema razloga da se bilo kome izvinjavam ni za BABE GATARE ni za MAJICE!
Foto: AP / Darko Vojinović

Premijer o opoziciji

Vučić: Nema razloga da se bilo kome izvinjavam ni za BABE GATARE ni za MAJICE!

- Nema razlog da se bilo kome izvinjavam, već neka se svaki od njih izvini građanima što su uglavnom sedeli u kući dok je narod ostajao bez posla - rekao je Vučić
Objavljeno: 14:44h

Premijer SrbijeAleksandar Vučić izjavio je danas da nema razloga da se bilo kome izvinjava, ni zbog toga što je za neke rekao da su "babe gatare", a ni zbog toga što je rekao da neće da obuče majice na kojima piše "Ja volim Tadića i Radulovića".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nema razlog da se bilo kome izvinjavam, već neka se svaki od njih izvini građanima što su uglavnom sedeli u kući dok je narod ostajao bez posla - rekao je Vučić za Televiziju Pink.

On je kazao i da nije znao da je reč "gatara" nepristojna reč i da je, kada je to rekao "samo pravim imenom nazvao one koji su bolje od njega znali šta će da uradi u budućnosti".

- Neka oni pričaju šta hoće, nisam se naročito nasekirao - kazao je Vučić.

On je povodom navoda o pojedinim opozicionim kandidatima za predsednika Srbije rekao ironično da im svima čestita.

- Čestitam im svima, svi su već postali predsednici, ostaje samo još da ih o tome obavesti Republička izborna komisija - dodao je Vučić.

On je ranije "babom gatarom" nazvao bivšeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića, jer je izjavio da će Vučićev kandidat za predsednika Srbije biti Aleksandar Vučić.

Socijaldemokratska stranka (SDS) zatražila je juče od Vučića da se izvini liderima SDS i pokreta Dosta je bilo, Borisu Tadiću i Saši Raduloviću, zbog izjave u kojoj je te opozicione lidere "stavio u isti kontekst sa ubijenim mafijašem".

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.