O svadbi Gašićevog sina su pričali svi, a da vidite tek MEDENI MESEC! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Medeni mesec

O svadbi Gašićevog sina su pričali svi, a da vidite tek MEDENI MESEC! (FOTO)

Vladan Gašić, sin bivšeg ministra odbrane Bratislava Gašića, sa svojom novopečenom suprugom Draganom otputovao je na medeni mesec u Španiju
Objavljeno: 16:55h

Vladan i Dragana venčali su se pre mesec dana u Kruševcu, na raskošnoj svadbi koja je danima bila glavna tema meštana, ali i kompletne srpske javnosti. Nedavno su mladenci otputovali i na medeni mesec, a za destinaciju izabrali su Barselonu.

Gašić oženio sina pod svojom freskom, tri prstena obezbeđenja čuvala svatove! (FOTO)

Gašićeva snajka objavila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija, na kojem ih možemo videti kako uživaju u luksuznom odmoru.

foto: Instagram printscreen

Podsetimo, venčanju Gašićevog sina na brdu Bagdala u Kruševcu prisustvovalo je preko 500 zvanica, od kojih veliki broj srpskih političara, ali i estradnih zvezda.

Gašić: Plakao sam, sin mi je stasao da bude muž!

Pevali su Šaban Šaulić, Aco Pejović i Amadeus bend, a bivši ministar odbrane je za tu priliku navodno u okviru restorana napravio i apartmane i izgradio bazen.

O venčanju Gašićevog sina će se još dugo pričati: Evo ko je sve bio na svadbi godine! (FOTO)

foto: Instagram printscreen

Mladenci su se venčali u Crkvi Svetog Jovana, koju odnedavno krasi Gašićev lik, a obred je izvršio vladika kruševački David.

Ekskluzivan snimak sa svadbe godine u KŠ: I estradne zvezde na venčanju Gašićevog sina! (FOTO)(VIDEO)

Vladan Gašić i Dragana Stojanović u vezi su već devet godina, a znaju se još iz gimnazijskih dana, kada su zajedno išli i u školu. Kako se pisalo, Vladan je nedavno odlučio da veri svoju izabranicu, kupivši joj skupoceni brilijantski prsten.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.