BELI PRELETAČEVIĆ ZA ESPRESO: Botovi me prijavili, ovo je klasično zastrašivanje!
Foto: Stefan Jokić

trn u oku

BELI PRELETAČEVIĆ ZA ESPRESO: Botovi me prijavili, ovo je klasično zastrašivanje!

- Mislim da je to zbog toga što smo pokrenuli pitanje kvaliteta vode u našoj opštini. Nadležni umesto da rešavaju taj problem, gledaju kako da nas poklope - rekao je Ljubiša Preletačević Beli za Espreso
Objavljeno: 14:28h

Lider pokreta Sarmu probo nisi (SPN) Ljubiša Preletačević Beli iz Mladenovca ostao je sinoć bez svog Fejsbuk profila. Svemu tome prethodio je i informativni razgovor u policijskoj stanici zbog širenja panike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako članovi pokreta pretpostavljaju, profil je obrisan zbog velikog broju prijava da je lažan, a Ljubiša misli da je sve to povodom objave njegovog teksta "Sa kim "ratuju" moji odbornici" na jednom mladenovačkom portalu.

Zbog širenja panike: Preletačevića zvali u policiju, ugasili mu Fejsbuk profil!

- To je onaj najklasičniji i najbanalniji vid zastrašivanja sa njihove strane. Stotinak botova je prijavilo moj profil kao lažan i administratori Fejsbuka su ga ugasili. Mislim da je to zbog toga što smo pokrenuli pitanje kvaliteta vode u našoj opštini. Nadležni umesto da rešavaju taj problem, gledaju kako da nas poklope - rekao je Ljubiša u izjavi za Espreso.

foto: Filip Plavčić

- Ako obaveste građane da je voda neispravna ona se automatski preimenuje u tehničku i samim tim građani će platiti manje, a to njima ne ide u korist - dodao je.

BELI PRELETAČEVIĆ ZA ESPRESO: Botovi me prijavili, ovo je klasično zastrašivanje!

On je pre tri nedelje dao izjavu u policiji zbog kako su mu rekli širenja panike, i sada čeka da vidi šta će tužilac da odluči.

(S. Kostić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.