NIJE 1. PUT DA MI SE MERI DUŽINA SUKNJE, NAVIKLA SAM NA ZLURADE KOMENTARE: Zorana Mihajlović ima poruku za sve ŽENE
Zorana Mihajlović, Foto: Ana Paunković

REAGOVALA

NIJE 1. PUT DA MI SE MERI DUŽINA SUKNJE, NAVIKLA SAM NA ZLURADE KOMENTARE: Zorana Mihajlović ima poruku za sve ŽENE

Dodala je da je to samo motiviše da još više radi u oblasti rodne ravnopravnosti

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović, izjavila je danas da je ne iznenađuju uvrede na društvenim mrežama, da stereotipi o ženama i primitivni komentari ne utiču na njen rad i rezultate i poručila svim ženama da takvo ponašanje ne bi trebalo da ih sputava.

- Navikla sam na zlurade komentare, nije prvi put da mi se meri dužina suknje, boja šlema, kakve čarape nosim i slično. Nažalost, to me ne iznenađuje, ali me takođe i ne vređa", rekla je ona prilikom boravka u Kruševcu.

Dodala je da je to samo motiviše da još više radi u oblasti rodne ravnopravnosti.

Mihajlović je rekla da na uvrede i neprimerene komentare odgovara radom i rezultatima.

- Moj odgovor na to su rad, rezultati i osmeh, a moja poruka svim devojčicama i ženama jeste da ne dozvole da ih primitivci sputaju, da lošiji od njih procenjuju njihovu vrednost. Školujte se, vredno radite, budite ekonomski nezavisne, posvećene svojim ciljevima i snovima, i onda je samo nebo granica", rekla je Mihajlović i navela da kada uzlete, onda zlurade komentare više i ne primećuju.

"Znanje i sposobnosti i ono ko ste, niko vam ne može oduzeti, poručila je potpredsednica Vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.