Đuka, Sarmu probo nisi! Preletačević zove poslanika SNS u svoj pokret! (FOTO)
Foto: Print screen youtube / Dragana Udovičić

ko će koga?

Đuka, Sarmu probo nisi! Preletačević zove poslanika SNS u svoj pokret! (FOTO)

Sarmu probo nisi, a oćeš da letiš? Pa, ne može to tako, nema mesta za preletače koji imaju drugačiji njuh za biznis
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Lider mladenovačkog pokreta "Sarmu probo nisi" Ljubiša Preletačević Beli pozvao je poslanika SNS Vladimira Đukanovića da pređe u njegov pokret. Đukanović je na to odgovorio da nema te sklonosti, da nema simpatije za preletače, kao i da on i Preletačević imaju drugačije poglede jer on na politiku ne gleda kroz prizmu biznisa.

STAVILI SMO POŠTENJE BEOGRAĐANA NA TEST: Šta urade kad vide da nekome ispadne novčanik?! (VIDEO)

Preletačević i Đukanović su na Tviteru razmenili niz poruka, a sve je počelo tako što je Preletačević tvitovao: Kolegi Đukanoviću i drugarima se svidelo što sam bio u G17. Bio sam i u KPJ, SPS, SRS, SPO, DS i DSS... Hteo i u SNS, al me napao moral.

Zemljotres nadomak Srbije: Drmalo se do 5,3 stepeni!

foto: Dragana Udovičić

Lider pokreta "Sarmu probo nisi" je uz to objavio i fotografije na kojima se vidi on pored Slobodana Miloševića, Vojislava Šešelja, Zorana Đinđića i Vuka Draškovića.

- Čestitam. Nastavite tako, odgovorio je Đukanović. - Hvala, hvala. Sad sam osnivač, pa eto možete Vi kod mene slobodno. Svaki preletač je dobrodošao - naveo je Preletačević.

foto: Stefan Jokić

Poslanik Srpske napredne stranke je potom istakao da „ nema te sklonosti “ i Preletačeviću poželeo svu sreću. - Kažu zli jezici kolega da ste bili u SRS. Ako je to tačno, kvalifikovani ste za moju stranku, pa Vi razmislite o ponudi- tvitovao je Preletačević. - Da, još od 1997. godine. Nisam u drugu stranku prešao, već sam SNS osnivao. To je ogromna razlika. Nemam simpatije za preletače- usledio je odgovor.

- Čestitam kolega. Bez ljutnje, moje je da ponudim. Business as usual- odgovorio je Preletačević. - Hvala, ali imamo različite poglede. Ne gledam na politiku kroz prizmu biznisa - zaključio je Đukanović

(Espreso.co.rs / Izvor: b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.