TOMA ODLUČAN: Srbija nikada neće ući u NATO!
Foto: FoNet

ne i ne

TOMA ODLUČAN: Srbija nikada neće ući u NATO!

- Srbija nikada neće ući u NATO, to ne zavisi od EU, to zavisi od Srbije. Ulazak u NATO je svrstavanje u vojni savez, a nama to nije potrebno - rekao je Tomislav Nikolić u Sankt Peteburgu
Objavljeno:

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da Srbija nikada neće ući u NATO, jer joj to nije potrebno, prenela je danas ruska novinska agencija Tass.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Srbija nikada neće ući u NATO, to ne zavisi od EU, to zavisi od Srbije. Ulazak u NATO je svrstavanje u vojni savez, a nama to nije potrebno - rekao je Nikolić u Sankt Peteburgu.

NIKOLIĆ OTVORENO:Zašto da se ne kandidujem, vreme je za drugačiji razgovor sa Briselom!

Prema njegovim rečima, Rusija nikada nije pravila probleme Srbiji zbog odnosa i saradnje s NATO-om, zbog čega ne vidi razlog zašto bi se Evropska unija (EU) ili NATO bunili zbog saradnje s Rusijom.

foto: Fonet

Nikolić iz Rusije poručio: Albanci ne mogu da se igraju sa nama

- I EU i Rusija su prijatelji Srbije. Ne može prijatelj da mi dira prijatelja. Ako si mi prijatelj, pusti me da biram svoje prijatelje. Sve ovo mi izgleda kao da se uzburkavaju odnosi istoka i zapada, a Srbija je negde između. Mi smo to iskoristili da ne budemo ni na istoku ni na zapadu - ocenio je Nikolić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.