NIKOLIĆ OTVORENO:Zašto da se ne kandidujem, vreme je za drugačiji razgovor sa Briselom!
Foto: Fonet

želi još jedan mandat

NIKOLIĆ OTVORENO:Zašto da se ne kandidujem, vreme je za drugačiji razgovor sa Briselom!

- Vreme je da se sa Briselom malo drugačije razgovara i da konačno od Brisela saznamo tu veliku tajnu šta će biti na kraju puta Srbije ka EU - naveo je predsednik Nikolić
Objavljeno:

- Ne postoji razlog da se ne kandidujem na sledećim predsedničkim izborima - izjavio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, iako navodi da je o tim izborima još rano govoriti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Taj razlog nije ni nesposobnost, taj razlog nije zdravlje, taj razlog nije umor i taj razlog nije da sam ja završio sve poslove - nisam. Dakle takav razlog ne postoji, videćemo, rekao je Nikolić. "Imam još mnogo toga da obavim, još je izazova pred nama koje moramo da rešimo do predsedničkih izbora, naglasio je Nikolić novinarima.

ZAPAD NEGODUJE: Srbija će imati problema zbog ovog počasnog konzula? (FOTO)

- Ne bih voleo da se Srbija zbog neke moje izjave okrene kampanji za predsedničke izbore. Predugo bi trajala kampanja, ja barem imam još posla - rekao je Nikolić. Izbori će, dodao je on, biti na vreme i nema potrebe da se razgovara o tome.

foto: Beta / Emil Vaš

- Opozicija će intenzivno pričati o predsedničkim izborima, a šta bi drugo radili. Ja ću o tome da progovorim kada za to dođe vreme i kada to bude - zaključio je Nikolić.

Beograd ne treba da prekida razgovore sa Briselom, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji, međutm, smatra da je vreme da ti razgovori budu malo drugačiji, odnosno da konačno saznamo "tu veliku tajnu" šta će biti na kraju evropskog puta Srbije. A ta velika tajna je, kaže predsednik Nikolić, da li će biti tog ultimatuma da mi prihvatimo nezavisnost Kosova i Metohije kako bismo postali član EU i šta Brisel misli o otimanju srpske imovine na Kosovu.

- Vreme je da se sa Briselom malo drugačije razgovara i da konačno od Brisela saznamo tu veliku tajnu šta će biti na kraju puta Srbije ka EU - naveo je predsednik Nikolić.

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.