SPREMTE SE, SPREMTE! Ovaj četnik je novi direktor pijace u Valjevu!
Foto: Facebook / Ljubinko Andrić

Za fotelju spreman!

SPREMTE SE, SPREMTE! Ovaj četnik je novi direktor pijace u Valjevu!

Andrić na mestu čelnika "Poleta" menja dosadašnjeg, po konkursu izabranog direktora Dragana Brankovića (DSS), koga je vladajuća koalicija SNS i SPS smenila zbog "konstantnog povećanja gubitaka i nedostatka investicija"
Objavljeno: 12:56h

Kadar SNS Ljubinko Andrić imenovan je za novog direktora "Poleta", JKP koje upravlja valjevskim pijacama, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Andrić je poznat kao neformalni vođa "Četnika Valjevo”, čiji su članovi pre dve godine u centru grada napali “Žene u crnom”.

Andrić na mestu čelnika "Poleta" menja dosadašnjeg, po konkursu izabranog direktora Dragana Brankovića (DSS), koga je vladajuća koalicija SNS i SPS smenila zbog "konstantnog povećanja gubitaka i nedostatka investicija". Kada se glasalo o Brankovićevoj smeni skupštinsku salu su napustili Zoran Matić (DSS) i Milenko Dragojević (DSS), odbornici izabrani na listi naprednjaka.

Opozicija smatra da je reč o političkoj, a ne o smeni zbog lošeg poslovanja valjevskih pijaca.

- Sad se može dogoditi da Branković, zbog smene pre isteka mandata, tuži Grad, kao što su to prethodno učinili nezakonito smenjeni direktori "Toplane", "Vidraka" i Centra za kulturu. Cena koju plaćaju svi građani Valjeva, jer su ti direktori izabrani po konkursu razrešeni pre isteka mandata, iznosi 3,2 miliona dinara, koliko je njima iz budžeta plaćeno kao obeštećenje –upozorava predsednik DS u Valjevu Duško Rakić.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.