Dileri koji su pravili haos u Arilju se sami predali policiji!
Foto: Thinkstock

Nakon 2 dana u bekstvu

Dileri koji su pravili haos u Arilju se sami predali policiji!

Begunci za kojim se tragalo od noći između subote i nedelje, a koji se sumnjiče za proizvodnju velike količine marihuane, noćas su su došli u policijsku stanicu u Arilju i predali se
Objavljeno:

Posle dva dana skrivanja, dvojica Ariljaca koji su automobilom pokušali da pokose patrolu policije, noćas su se predala policiji, objavio je "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema saznanjima ovog lista, begunci za kojim se tragalo od noći između subote i nedelje, a koji se sumnjiče za proizvodnju velike količine marihuane, noćas su su došli u policijsku stanicu u Arilju i predali se.

Obojica su tokom noći sprovedena u Okružni zatvor u Užice.

Prilikom pokušaja hapšenja u selu Grivska, kraj zasada marihuane gde ih je čekala policijska zaseda, u noći između 8. i 9. oktobra, pobegli su patroli preteći policajcima pištoljem uprerenim kroz prozor. Policija je na to uzvratila vatrom usled čega je njihov automobil pogođen. Automobil je pronađen 600-700 metara dalje a u njemu marihuana i tragovi krvi.

Ispostavilo se da krvarenje jednog od dvojice osumnjičenih nije posledica ranjavanja metkom već od povrede zadobijene sletanjem vozila u kanal pored puta.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.