Pljušte uvrede između Ivice Dačića i Zorane Mihajlović: Ko je poslednji na svetu?
Foto: Fonet

Počeo rat

Pljušte uvrede između Ivice Dačića i Zorane Mihajlović: Ko je poslednji na svetu?

Netrpeljivost dvoje najbližih saradnika premijeraAleksandra Vučića, koja je bila vidljiva i u prethodnom sazivu Vlade čiji je lider bio predsednik SNS je eskalirala u poslednjih nekoliko dana
Objavljeno:

Nedeljni dan nije bio miran u političkom životu Srbije, obeležila ga je prepiska dvoje vicepremijera – Ivice Dačića i Zorane Mihajlović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Netrpeljivost dvoje najbližih saradnika premijera Aleksandra Vučića, koja je bila vidljiva i u prethodnom sazivu Vlade čiji je lider bio predsednik SNS je eskalirala posle Dačićeve izjave da SPS neće podržati Mihajlovićevu na predsedničkim izborima sledeće godine.

On je istakao da “želi da bude jasan“ i da SPS neće prihvatiti aktuelnu vicepremijerku za predsedničkog kandidata, ukoliko SNS bude nju predložio. Na to je usledio odgovor Mihajlovićeve, koja je istakla da je Dačić, kao predsednik SPS, poslednji čovek na svetu koji će se pitati o kandidatu SNS za predsednika Srbije. Navela je da SNS nije birao ni Branka Ružića ni Predraga Markovića na visoke funkcije u SPS, napomenuvši da su oni napadali nju i njene prijatelje u SNS, “pa tako ni Dačić neće određivati koga će SNS predložiti za predsednika Srbije“.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.