Pune ruke posla za Hitnu pomoć:  Četiri udesa, poginuo pešak u Boljevcima
Foto: Nebojša Mandić

Nemirna noć

Pune ruke posla za Hitnu pomoć: Četiri udesa, poginuo pešak u Boljevcima

U toku noći, ekipa Hitne pomoći je intervenisala ukupno 84 puta, od čega 19 puta na javnom mestu. Pomoć i savet su najčešće tražili hronični srčani bolesnici i asmatičari
Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći, u četvrtak oko 20 časova na glavnom putu u Boljevcima, nadomak Beograda, poginuo je pešak, muškarac star 72 godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U Beogradu su se tokom noći dogodile još četiri saobraćajne nesreće u kojima niko nije teže povređen.

U Borči je došlo do udesa u kojem je lakše povređen mladić (21) kojeg je ekipa Hitne pomoći zbrinula u Urgentnom cenbtru.

Oko 22 sata i 30 minuta, u ulici Kneza Miloša, u udesu je povređen muškarac (43) koji je zbog lakših povreda prebačen u Urgentni cenrtar. Dvadesetak minuta posle ponoći dogodio se i peti saobraćajni udes u Beogradu, koji je takođe prošao sa lakšim povredama vozača starosti 48 godina, koji je takođe prenoćio u Urgentnom, rekla je Macura. U toku noći, ekipa Hitne pomoći je intervenisala ukupno 84 puta, od čega 19 puta na javnom mestu. Pomoć i savet su najčešće tražili hronični srčani bolesnici i asmatičari. Tokom jučerašnjeg dana, Hitna pomoć je intervenisala 155 puta, 58 puta na javnom mestu, dogodilo se 9 saobraćajnih nesreca i jedan pad sa visine, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.