PRVI BROD JE PRISTAO NA OBNOVLJEN PRISTAN U NOVOM SADU: Miloš Vučević ponosan
Miloš Vučević je bio na otvaranju, Foto: Miloš Vučević official

GOTOVA REKONSTRUKCIJA

PRVI BROD JE PRISTAO NA OBNOVLJEN PRISTAN U NOVOM SADU: Miloš Vučević ponosan

"Novi Sad danas je konačno dobio pristan kakav zaslužuje, a pogled sa prvog broda "Albatros", koji je pristao na rekonstruisani rečni putnički terminal, zaista je fantastičan!", podelio je svoje utiske sa pratiocima na Instagramu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević

Objavljeno:

Vučević: U rekonstrukciju pristana uložio je gotovo 500.000 evra, a opremljen je svim sadržajima i potrebnom opremom za prihvat svih vrsta brodova.

"Novi Sad danas je konačno dobio pristan kakav zaslužuje, a pogled sa prvog broda "Albatros", koji je pristao na rekonstruisani rečni putnički terminal, zaista je fantastičan!", podelio je svoje utiske sa pratiocima na Instagramu gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Svečanom otvaranju prisustvovao sam u društvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića i generalnog direktora DP World Novi Sad Klaudija Negreanua.

Vlasnik luke u Novom Sadu DP World je u rekonstrukciju pristana uložio gotovo 500.000 evra, a opremljen je svim sadržajima i potrebnom opremom za prihvat svih vrsta brodova. „Albatros“, na kojem sam uživao prilazeći pristanu, zapravo je brod-pušer iz flote DP World Novi Sad koji dovodi i odvodi barže za utovar robe u Luku Novi Sad i iz nje. Zasad ovde radi 150 ljudi, ali očekujemo još novih radnih mesta! Novosađani će znati da cene ovu investiciju! - naveo je on.

Bonus video:

00:55

ESPRESO ANKETA: Da li često posećujete muzeje?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.