VIŠE OD 5 MESECI NEMAMO POKUŠAJ MAFIJAŠKOG UBISTVA: Vučić se oglasio iz Praga!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Pink

srbija i češka

VIŠE OD 5 MESECI NEMAMO POKUŠAJ MAFIJAŠKOG UBISTVA: Vučić se oglasio iz Praga!

- Ponosan sam na činjenicu da u poslednjih pet meseci nemamo nijedno ubistvo ni pokušaj mafijaškog ubistva u Beogradu. Gledaćemo da to stanje produžimo što je moguće duže - naveo je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nalazi se od juče u Pragu, u zvaničnoj poseti Češkoj Republici. Njega je, uz vojne počasti i intoniranje himni dve zemlje, dočekao u Praškom zamku predsednik Češke Miloš Zeman, posle čega je usledila ceremonija dodele odlikovanja.

Danas, drugog dana posete Vučić će se sastati sa predsednikom Vlade Češke Andrejem Babišom. Tokom dvodnevnog boravka u Pragu, predsednik Vučić razgovaraće i sa brojnim privrednicima zemlje domaćina.

O kriminalnoj grupi koja je mlela ljude i pravila ćevape, Vučić je danas rekao da je važno da je država pokazala svoju snagu.

- Ponosan sam na činjenicu da u poslednjih pet meseci nemamo nijedno ubistvo ni pokušaj mafijaškog ubistva u Beogradu. Gledaćemo da to stanje produžimo što je moguće duže - naveo je Vučić.

O dijalogu sa Prištinom

- Ja se bavim ovim poslom, nemam nikakve biznise, ako mi je slobodan taj dan ja ću ići, uvek sam spreman na dijalog, možemo li da pomognemo našem narodu na Kosovu i Metohiji ili ne možemo. Šta očekujete da ja sad kažem nešto uvredljivo za njega? - rekao je Vučić govoreći o Aljbinu Kurtiju i dijalogu Beograda i Prištine. - Za mene on nije premijer Republike Kosovo već privremenih institucija, da on mene natera kako ću da ga posmatram, pa to nije mogao ni predsednik Tramp - smatra Vučić.

Moj sin nije vlasnik FK Rad

- Onaj što je pobegao od odgovora na pitanje da li je pedofil, e taj što je pobegao sa detektora laži je saopštio da mi je sin vlasnik Rada. Ne da nije vlasnik Rada nego ne znam ni da li vlasnik postoji, to samo govori da ne znaju više šta će. Šta drugo da ponude? Da gase fabrike, da stavljaju katance? Guraću politiku pobedničke Srbije, ako neće za to da glasaju ljudi, ne moraju. Što manji tiraž novina imate, vi ste pametniji - naveo je Vučić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.