Šutanovac: Peti oktobar je, ipak, dan za ponos!
Foto: Stefan Jokić

o nadama i razočaranjima

Šutanovac: Peti oktobar je, ipak, dan za ponos!

"Znam da su građani razočarani. Znam da su neka obećanja izneverena, da neka nisu bila ni realna. Niko nije mogao da sagleda količinu problema koja se godinama nataložila", navodi se u pisanoj izjavi lidera DS Dragana Šutanovca
Objavljeno: 14:56h

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac poručio je, povodom 16. godišnjice petooktobarskih promena, da zna da su građani razočarani i da su neka obećanja izneverena, ali da je, ipak, 5. oktobar dan za ponos.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Znam da su građani razočarani. Znam da su neka obećanja izneverena, da neka nisu bila ni realna. Niko nije mogao da sagleda količinu problema koja se godinama nataložila", navodi se u pisanoj izjavi lidera DS Dragana Šutanovca.

Ipak, istakao je, 5. oktobar je dan za ponos, dan kada su građani pokazali da postoji linija koju niko ne može nekažnjeno da pređe.

Danas većina govori o onome što nije ispunjeno, kaže Šutanovac i dodaje: "Zaboravljaju se strahote ratova, razaranja, prazni rafovi, hiperinflacija, bolnice bez sanitetskog materijala, škole bez struje i vode, vrtići bez užina, benzinske pumpe bez goriva, penzioneri bez penzija, ugroženi bez socijalne pomoci, roditelji bez dečijeg dodatka, gradovi bez prevoza, EPS bez struje, vodovodi bez vode, zime bez grejanja, putevi bez putnika, apoteke bez lekova, dinar bez vrednosti, devizne rezerve bez deviza, banke bez štednje, Jezda, Dafina, nemaština i beznađe u kom smo živeli."

Lider DS kaže da, "ma koliko se oni koji su danas na vlasti trudili da ponište sve tekovine 5. oktobra, neće im poći za rukom da ikoga ubede da taj dan nije bio istorijski važan za Republiku Srbiju".

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.