REKLI SU MI DA NE PUCAM U GO*NO, VEĆ DA GA OBESIM DA SE NJIŠE NA VETRU: Strašna izjava Šešelja, SKANDAL! (VIDEO)
Predsednik SRS Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen Happy TV

šta ste rekli?

REKLI SU MI DA NE PUCAM U GO*NO, VEĆ DA GA OBESIM DA SE NJIŠE NA VETRU: Strašna izjava Šešelja, SKANDAL! (VIDEO)

-Ako hoćeš da se obračunaš sa g*vnetom, najbolje je da ga obesiš, da se njiše na vetru, da se suši i tada najmanje smrdi. - rekao je Šešelj

Objavljeno: 14:28h

Predsednik SRS Vojislav Šešelj gostovao je u jutarnjem programu Hepi TV i odgovorio na optužbe koje je na njegov račun izneo bivši policajac Milan Dumanović, te primetio da "veće g*vno od Dumanovića u životu nije video".

- Nema o šta sablje krvariti. Ja ovakvo g*vno u životu nisam video. Meni su rekli i na vreme su me savetovali da nikad ne pucam u g*vno. Ono se posle rasprši i smrdi na sve strane. Ako hoćeš da se obračunaš sa g*vnetom, najbolje je da ga obesiš, da se njiše na vetru, da se suši i tada najmanje smrdi. - rekao je Šešelj.

Vojislav Šešelj je rekao da će sve učiniti da "ta budala" bude osuđena na 40 godina zatvora.

Dumanović je pre toga izneo niz teorija zavera protiv lidera radikala, ali i voditelja Milomira Marića. Dumanović, više puta otpuštani bivši policajac, koji često gostuje na antisrpskim televizijama, radi za Mlađana Đorđevića, bivšeg savetnika Borisa Tadića iz najgoreg perioda vladavine "žutih", a koji se prestavlja kao "patriota".

Podsetimo, vlast Borisa Tadića je u tom periodu brutalno hapsila Srbe i isporučivala ih Haškom tribunalu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.