Čeda Jovanović: Ljajić je u pravu, Vlada sa Vučićem nastavlja vrednosti 5. oktobra!
Foto: Nebojša Mandić

Lider LDP-a šokirao

Čeda Jovanović: Ljajić je u pravu, Vlada sa Vučićem nastavlja vrednosti 5. oktobra!

- Deklarativno, u formalnom smislu, Ljajić je u pravu. Na kraju krajeva on je potredsednik te vlade. Drugo pitanje je pitanje rezultata - izjavio Jovanović
Objavljeno:

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović smatra da je potpredsednik vlade Rasim Ljajić u pravu kada kaže da aktuelna vlast nastavlja vrednosti 5. oktobra. On objašnjava da je 5. oktobar uspeo da promeni one zbog kojih je do njega došlo i da je ujedinio Srbiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Za tako nešto je potrebno više od reči. Deklarativno, u formalnom smislu, Ljajić je u pravu. Na kraju krajeva on je potredsednik te vlade. Drugo pitanje je pitanje rezultata. Mislim da vlada, SNS i Vučić moraju pokazati više senzibiliteta kako bi nešto što su vrednosti 5. oktobra afirmisali više u meri u kojoj su oni koji vode ovu državu dužni da urade, razmišljajući o njenoj budućnosti s obavezom koju smo mi osećali petog oktobra", prokomentarisao je Jovanović izjavu Rasima Ljajića.

Čedomir Jovanović kaže da je snaga 5. oktobra u činjenici da je on ipak uticao i promenio ovaj 5. oktobar 2016. godine jer su ideje opstale, a političke razlike koje su pre 16 godina izgledale kao nepremostive sada ne postoje u idejnom smislu.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.