Skupštinski šou kreće za 7 dana, odbijeno formiranje odbora za slučaj Savamala
Foto: Nebojša Mandić

redovno zasedanje

Skupštinski šou kreće za 7 dana, odbijeno formiranje odbora za slučaj Savamala

Marko Đurović je predložio formiranje anketnog odbora za rešavanje slučaja Savamala, a Marjan Rističević formiranje odbora koji bi ispitao zločine u i oko Srebrenice
Objavljeno: 11:23h

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković sazvala je danas Drugu sednicu Drugog redovnog zasedanja Narodne skupštine za utorak, 11. oktobra.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na dnevnom redu sednice biće izbor članova Saveta Regulatornog tela za elektronske medije, sa liste kandidata koje su podneli ovlašćeni predlagači - udruženja čiji su ciljevi ostvarivanje slobode izražavanja i zaštita dece, udruženja izdavača elektronskih medija i udruženja novinara i nadležni odbor Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine.

Danas je u domu Narodne skupštine održana sednica nekoliko skupštinskih odbora, a dan je obeležilo nekoliko predlog za anketne odbore. No, svi su odbijeni.

Marko Đurović je predložio formiranje anketnog odbora za rešavanje slučaja Savamala, a Marjan Rističević formiranje odbora koji bi ispitao zločine u i oko Srebrenice. Oba predloga su odbijena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.