MININISTAR ZDRAVLJA STAO U ODBRANU VUČIĆEVOG SINA: Nema praštanja kad su DECA u pitanju
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, Foto: Printskrin

Osudio napad

MININISTAR ZDRAVLJA STAO U ODBRANU VUČIĆEVOG SINA: Nema praštanja kad su DECA u pitanju

Lončar u svom reagovanju kaže pomislio bi neko da na "gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrcemo i reagujemo", ali kad su deca u pitanju tu, ističe, nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu

Objavljeno:

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najoštrije osudio je večeras pisanje portala "Direktno" da je Danilo Vučić, prema navodima navijacke grupe Partizana "Južna strana 1970", obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine.

Portal Direktno, naime, pod naslovom "Rat 'grobara' saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića?, prenosi navode navijacke grupe Partizana "south.side1970" da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića tu pomoć obećao na sastanku vođa pojedinih navijackih grupa crno-belih, ali i da je to demantovala navijačka grupa "Kićina braća" koja imala performans u Košutnjaku koji je zaustavila policija.

"Taman kad čovek pomisli da nas ništa ne moze iznenaditi od likova poput Đilasa i njemu sličnih, oni nas ponovo iznenade i zaprepaste. U nedostatku politickog programa, ideologije, strategije i vizije, bez podrske međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem zivimo, ali itekako svesni svojih bankovnih računa, nemocni i kukavni opet su se Aleksandru Vučiću 'suprotstavili' tako sto su mu napali starijeg sina, stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljackali ovu drzavu i njen narod", poručio je Lončar.

U pisanoj izjavi dostavljenoj Tanjugu, ministar ističe da, kako navodi, "samo jadnik i bednik poput Dragana Djilasa može da odobri puštanje takvog jednog napada na Danila Vučića, posebno što taj kukavički cin dolazi od iste one osobe koji je suze ronio zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumacio kao atak na svoju decu".

Lončar u svom reagovanju kaže pomislio bi neko da na "gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrcemo i reagujemo", ali kad su deca u pitanju tu, ističe, nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu.

" Osim što je savladao sabiranje procenata, Draganu Đilasu bi bilo bolje da nauči nešto i o vođenju politike, ako već ima ambicije da se time bavi. Ili je te ambicije na krilima takve politike dosezu samo do Mauricijusa..." naveo je Lončar.

Bonus video:

04:27

LEON BERIŠA OVE GODINE NIJE SLAVIO ĐURĐEVDAN! Zatekli smo BEDU I OČAJ: Umesto da slavi, PREPLAKAO JE DAN!

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.