Ko obožava tompuse, a ko sakuplja kravate: Ovo su fetiši naših političara! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić / Dado Đilas / Filip Plavčić

i oni su živi ljudi

Ko obožava tompuse, a ko sakuplja kravate: Ovo su fetiši naših političara! (FOTO) (VIDEO)

O anganžmanima naših političara znamo skoro sve. Ali, o njihovim privatnim životima, hobijima, navikama, ne zna se gotovo ništa
Objavljeno:

Fotka Zokija Babića, sa teniskog terena, inspirisala nas je da razmislimo kako se naši političari opuštaju kad nisu u odelima, na sednicama, u Skupštini...

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: FoNet

Kako izgleda kad vazduplohov igra tenis? Ludo, kako i zvuči! (FOTO)

O anganžmanima naših političara znamo skoro sve. Ali, o njihovim privatnim životima, hobijima, navikama, ne zna se gotovo ništa.

Zato smo se mi potrudili da ih istražimo što više i "iskopamo" sve njihove vanpolitičke aktivnosti.

Moramo krenuti od predsednika drage nam Srbije, Tomislava Nikolića. Toma ima dobro poznat hobi, koji nikada nije krio. Nije tajna da sa svojom suprugom Dragicom, kada mu obaveze to dozvole naravno, često peče rakiju na porodičnom imanju u Bajčetini.

Premijer Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, vatreni je navijač Crvene zvezde i to znaju svi. Ali, malo je onih koji su upoznati sa time da je premijer istinski obožavalac vina.

Čedomir Jovanović, miljenik pripadnica lepšeg pola, važi za glavnog frajera na političkoj sceni. Razlog je očigledan. Čeda svojim telom mami uzdahe dama, a a za sve je zaslužna konstantna fizička aktivnost. Lider LDP, istinski je ljubitelj alpinizma. Penjao se na Akonkagvu, a osvojio je i Monblan, najviši vrh Alpa i zapadne Evrope.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.