Stefanović: Na predsedničkim izborima pobediće Šešelj, ako...
Foto: Fonet

jasno i glasno

Stefanović: Na predsedničkim izborima pobediće Šešelj, ako...

Ministar Nebojša Stefanović uveren je da će Aleksandar Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će voditi računa o interesima zemlje.
Objavljeno: 13:27h

On je dodao da bi u suprotnom Vojislav Šešelj nesumnjivo pobedio.

- Uveren sam da će Vučić predložiti dobrog kandidata za predsednika Srbije, koji će umeti da vodi računa o interesima naše zemlje i pomogne da naš narod živi bolje. U suprotnom će Šešelj nesumnjivo pobediti - rekao je juče Stefanović, upitan da li očekuje da SNS uskoro obznani svog kandidata za predsednika Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Stefanović, koji je funkcioner SNS, rekao je da ima puno poverenje u Vučića i njegove odluke. - Siguran sam da će se voditi najboljim interesima Srbije kada bude predlagao kandidata za najvišu državnu funkciju - naveo je Stefanović.

I Stefanović dao mišljenje o slučaju zabranjenog karikaturiste iz Politike!

Stefanović nije želeo da komentariše saradnju dnevnog lista Politika i karikaturiste Dušana Petričića.

Kako kaže, kabinet premijera je jasno stavio do znanja da se u to nije mešao.

Odgovarajući na pitanje novinara kako tumači to što će Politika nastaviti saradnju sa Petričićem posle saopštenja iz kabineta premijera, Stefanović je rekao da se tim pitanjem nije bavio.

- Ne poznajem dovoljno materiju. Ono što sam video jeste da je premijerov kabinet jasno stavio do znanja da se nije mešao u taj deo posla i ne vidim kakvu ulogu vlada dalje može da ima u tome, rekao je Stefanović.

Kabinet premijera: Politika treba da nastavi saradnju s Petričićem! Na pitanje da li su mu smetale Petričićeve karikature na kojima je on predstavljan, Stefanović je odgovorio da ih nije ni primetio, i da se time ne bavi. On je dodao i da ima toliko stvari kojima se Ministarstvo unutrašnjih poslova bavi i da je postignuto mnogo uspeha. - A karikaturisti neka se bave svojim poslom. Novinari neka pišu. Samo neka nam ostave pravo da mi njima nešto kažemo. Ne znam zašto se ljudi ljute kada imate svoje mišljenje, rekao je Stefanović. Na konstataciju novinara da je Petričićevo mišljenje "nestalo" sa naslovne strane Politike, ministar je ponovio da je saopštenje kabineta premijera bilo jasno, da se nije time bavio i da to nema nikakve veze sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Srbije.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.