MINISTAR STEFANOVIĆ SE DANAS OGLASIO 1. PUT NAKON SASLUŠANJA U TUŽILAŠTVU: Poslao je VAŽNU PORUKU!
Ministar odbrane Nebojša Stefanović, Foto: Printscreen/Facebook

čestitke za uskrs

MINISTAR STEFANOVIĆ SE DANAS OGLASIO 1. PUT NAKON SASLUŠANJA U TUŽILAŠTVU: Poslao je VAŽNU PORUKU!

Pripadnicima Ministarstva i VS Stefanović je poručio da je Hrist svojim vaskrsenjem pokazao da greh i smrt nemaju vlast nad životom

Objavljeno:

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uputio je danas povodom Uskrsa čestitku patrijarhu Srpske pravoslavne crkve Porfiriju, episkopu vojnom Jovanu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije (VS) pravoslavne veroispovesti.

"Vaša svetosti, u ime pripadnika Ministarstva odbrane i VS i svoje lično, čestitam vam praznik Hristovog Vaskrsenja. Uveren u vaše molitveno zastupništvo za VS. Molim se Gospodu da vam podari duhovnu snagu i krepko zdravlje da i ubuduće uspešno rukovodite Bogom vam poverenom SPC", naveo je Stefanović u čestitki Porfiriju.

Stefanović je u čestitki episkopu vojnom Jovanu, poželeo dobro zdravlje i duhovnu snagu u vreme pandemije, da ga najveći hrišćanski praznik osnaži da i dalje uspešno upravlja poverenom eparhijom i vojnim sveštenstvom.

Pripadnicima Ministarstva i VS Stefanović je poručio da je Hrist svojim vaskrsenjem pokazao da greh i smrt nemaju vlast nad životom.

"Stoga sa smelošću i odlučnošću treba da nastavimo da predano izvršavamo poverene zadatke - čuvanja našeg naroda i naše Srbije", istakao je on.

Bonus video:

01:14

TEHNIKA FARBANJA JAJA ZA KOJU NISTE ČULI: Brzo je i lako, a imaćete UNIKATNA USKRŠNJA JAJA

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.