VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM TRAGEDIJE U IZRAELU: Odmah je REAGOVAO!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen Youtube

UŽAS

VUČIĆ SE OGLASIO POVODOM TRAGEDIJE U IZRAELU: Odmah je REAGOVAO!

U stampedu u Izraelu prilikom verskog obreda kojem je prisustvovalo, prema procenama lokalnih medija, oko 100.000 ljudi, danas je poginulo najmanje 44 ljudi, a povređeno je oko 150

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas telegram saučešća predsedniku Izrael Ruvenu Rivlinu, a povodom nesreće u kojoj je stradalo najmanje 44 osoba, ističući da je ta tragedija zadala još jednu ranu ne samo Izraelu, već celom svetu, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika države.

"Duboko nas je pogodila vest o tragediji u Meronu. U vreme kada se svi borimo da sačuvamo svaki život, svakog čoveka, ova velika nesreća zadala je još jednu ranu ne samo Izraelu, nego celom svetu. Vama, porodicama i prijateljima poginulih, kao i građanima Izraela, izražavam duboko saučešće u ime naroda Srbije i svoje ime, a povređenima želim brz oporavak“, naveo je Vučić.

U stampedu u Izraelu prilikom verskog obreda kojem je prisustvovalo, prema procenama lokalnih medija, oko 100.000 ljudi, danas je poginulo najmanje 44 ljudi, a povređeno je oko 150.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.