Sanader novi gradonačelnik Sremske Mitrovice (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

bio zamenik...

Sanader novi gradonačelnik Sremske Mitrovice (VIDEO)

Novi gradonačelnik Sremske Mitrovice je Vladimir Sanader, dosadašnji zamenik gradonačelnika. Pored Sanadera, izabrano je i novo rukovodstvo koje čini njegov zamenik i Gradsko veće
Objavljeno:

Vladimir Sanader je izabran većinom glasova odbornika gradskog parlamenta, a predložila ga je Srpska napredna stranka. Novi gradonačelnik je do sada obavljao dužnost zamenika gradonačelnika, a pre toga je bio na mestu direktora Direkcije za izgradnju Grada, kao i direktora JP Srem-gas.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Rođen je 25. decembra 1978. godine, tu je završio osnovnu školu i srednju Ekonomsku školu 9. maj, a Pravni fakultet na Univerzitetu u Novom Sadu. Po završteku studija radio je na mestu službenika Uprave Grada Sremska Mitrovica. Oženjen je i otac dva dečaka.

Za novog zamenika gradonačelnika izabrana je Svetlana Milovanović. Ona je rođena 5. avgusta 1967. godine u Sremskoj Mitrovici. Po zanimanju je profesor srpskog jezika.

Radila je kao profesor u više osnovnih škola u Sremskoj Mitrovici, a potom je bila direktor OŠ “Boško Palkovljević Pinki” i v.d. direktora Centra za kulturu Sirmiumart. Bavi se književnim i kulturno-umetničkim radom.

Udata, majka jednog deteta.

(Espreso.co.rs / mitrovica.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.