MRDIĆ: Vakcinacija čuva zdravlje svih nas
Vakcinacija čuva zdravlje svih nas, Foto: Aleksandra Čolić

VAŽNO

MRDIĆ: Vakcinacija čuva zdravlje svih nas

On je istakao da je sada najvažnije zdravlje građana

Objavljeno:

"Jedno od najvažnijih pitanja danas je da se što veći broj građana vakciniše protiv korona virusa. Moramo se izboriti sa korona virusom. Naš narod je u svojoj istoriji u više navrata složno uspevao da izađe iz raznih nevolja i ratova. Naši preci su preživeli brojne ratove, krize i bombardovanja. Danas je bitno da se što pre svi vakcinišemo, kako bi i sačuvali zdravlje svojih bližnjih i svih nas i kako bi država mogla normalno da funkcioniše i da se razvija", rekao je na sednici Skupštine Srbije narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić, koji je podržao amandmane na Predlog zakona o izmenama Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2021. godine, koji se tiču pomeranja popisa za oktobar 2022. godine.

On je istakao da je sada najvažnije zdravlje građana i da je Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem jedna od najorganizovanijih i najboljih država na svetu kada je u pitanju borba protiv korona virusa.

"Bolje smo kao država reagovali od mnogih velesila i daleko većih i jačih država. Srbija je mala država, ali za nas koji je čuvamo u našim srcima je velika i jedina otadžbina koju imamo. A kada smo kod popisa stanovništva, trebalo bi popisati sve račune i imovinu Dragana Đilasa i njegovih saradnika u zemlji i inostranstvu", zaključio je Mrdić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.