Rata neće biti: Susret Vučića i Izetbegovića u Njujorku! (FOTO)
Foto: Vlada Srbije

Otopljavanje odnosa

Rata neće biti: Susret Vučića i Izetbegovića u Njujorku! (FOTO)

Vučić i Izetbegović su posle panela o Srebrenici u okviru „Klintonove globalne inicijative” uz stisak ruke razmenili i nekoliko reči. O čemu su pričali - samo oni znaju
Objavljeno: 07:47h

Rukovanje i kratak razgovor premijera Srbije Aleksandra Vučića i bošnjačkog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakira Izetbegovića znaci su da ima nade da će kriza u regionu nastala zbor nedeljnog referenduma u RS biti rešena na miran način.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, Vučić i Izetbegović su posle panela o Srebrenici u okviru „Klintonove globalne inicijative” uz stisak ruke razmenili i nekoliko reči. O čemu su pričali - samo oni znaju, a stručnjaci procenjuju da je Vučić izgledao dominantno i superiorno u odnosu na svog sagovornika, koji je, na neki način, bio prinuđen da mu se pokloni. Svi se slažu da je ipak najvažnije od svega što je ovaj njihov gest ulio nadu Balkanu da nisu iscrpljene sve mogućnosti da se problemi u BiH reše mirnim putem.

foto: Vlada Srbije

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić uveren je da je pozdrav između Vučića i Izetbegovića veoma važan i da je on zapravo uvod u dobar dijalog između Srbije i BiH koji će se uskoro desiti.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.