Vučić nastavlja posetu SAD (FOTO)
Foto: FoNet

zakazani mnogi sastanci

Vučić nastavlja posetu SAD (FOTO)

Vučić se juče sastao sa premijerima Rumunije, Austrije, Moldavije i Luksemburga, kao i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoletenbergom
Objavljeno:

Premijer Aleksandar Vučić nastavlja danas posetu SAD, u okviru koje su narednih dana planirani brojni bilateralni susreti, kao i obraćanje na Generalnoj debati 71. Generalne skupštine UN.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vučić se juče sastao sa premijerima Rumunije, Austrije, Moldavije i Luksemburga, kao i sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoletenbergom.

Sastanak Vučića i Džonsona: Srbija ključna za stabilnost Balkana!

Premijer Srbije je govorio i na godišnjem skupu Fondacije "Klinton" na plenarnoj sesiji posvećenoj pomirenju u regionu 20 godina posle Dejtonskog sporazuma, zajedno sa gradonačelnikom Srebrenice Ćamilom Durakovićem, dok je moderator bio bivši američki predsednik Bil Klinton.

foto: Routers

Kako je ranije najavila Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima, planirano je da se Vučić tokom boravka u Njujorku sastane sa visokom predstavnicom EU Federikom Mogerini, komesarom za proširenje i sudesku politiku Johanesom Hanom, kao i sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.