Vučić se izvinio kamermanima RTS, ali i oni njemu! (VIDEO)
Foto: Thinkstock, Dragana Udovičić

Nakon gostovanja

Vučić se izvinio kamermanima RTS, ali i oni njemu! (VIDEO)

Kamermani obično zbog buke bivaju upozoreni tokom reklama ili u pauzama snimanja. Međutim, u nedelju uveče, tokom intervjua sa premijerom, to nije bilo moguće učiniti, jer nije bilo reklamnog bloka
Objavljeno: 11:01h

Buka kamermana u studiju RTS izazvala je premijera Srbije Aleksandra Vučića da usred intervjua koji se uživo prenosio reaguje i utiša ih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je za Danas objasnio Dragan Bujošević, direktor RTS, kamermani su razgovarali i to je navelo premijera da reaguje. On navodi da se premijer posle emisije izvinio kamermanima, zato što ih je upozorio, a i kamermani su se izvinili predsedniku Vlade zato što su bili glasni.

Kako za Danas nezvanično kažu zaposleni u RTS, ovakve situacije u živim emisijama nisu neuobičajene. Tačnije, kamermani često pričaju međusobno, što može da bude iritantno i da dekoncentriše goste i novinare. Sagovornici danasa zato razumeju reakciju premijera.

Oni navode da kamermani obično bivaju upozoreni tokom reklama ili u pauzama snimanja. Međutim, u nedelju uveče, tokom intervjua sa premijerom, to nije bilo moguće učiniti, jer nije bilo reklamnog bloka.

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.