Cela Hrvatska priča o ovim Vučićevim rečima: S Plenkovićem će biti teže nego sa Milanovićem!
Foto: Dragana Udovičić

o susedskim odnosima

Cela Hrvatska priča o ovim Vučićevim rečima: S Plenkovićem će biti teže nego sa Milanovićem!

- Nisam veliki optimista jer su Srbi glavna tema u Hrvatskoj... Lakše je bilo odnositi pobede na diplomatskom nivou ranije, dok je bio Milanović, sada će biti teže - ocenio je Aleksandar Vučić
Objavljeno:

Uložićemo sve napore da imamo što bolje odnose s Hrvatskom i nikome nećemo pretiti jer nam je obostrani interes da imamo što veću razmjenu, ali ćemo znati štititi naše nacionalne i državne interese, izjavio je u nedjelju navečer srbijanski premijer Aleksandar Vučić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Želimo imati što veću razmenu. Danas se ona približava milijardi (eura), a bila je oko 460 miliona. I to je obostrani interes. Gledaćemo da te odnose razvijamo, i po prvi put Srbija nije u podređenom položaju. Nastavićemo da se borimo i razvijamo naše privrede - izjavio je predsednik vlade Srbije u intervjuu za Radio-televiziju srbije (RTS).

Vučić o gej paradi: Pre bih otišao na svadbu sina Bate Gašića! Na pitanje da li će biti teškoća u odnosima s Hrvatskom ako na čelo vlade u Zagrebu dođe čelnik HDZ-a Andrej Plenković, Vučić je rekao kako poznaje predsednika HDZ-a i da je on "ozbiljan čovek", i da će i s njim i s predsednicom Kolindom Grabar-Kitarović Srbija nastojati izgraditi što je moguće bolje odnose.

foto: Nebojša Mandić

- Nisam veliki optimista jer su Srbi glavna tema u Hrvatskoj... Lakše je bilo odnositi pobede na diplomatskom nivou ranije, dok je bio Milanović, sada će biti teže - ocenio je Vučić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.