Hit: Bivša novinarka, supruga bivšeg socijaliste Baneta Ivkovića dobila funkciju državnog sekretara u MUP-u!
Foto: Dragan Kadić

Portparolka avanzovala

Hit: Bivša novinarka, supruga bivšeg socijaliste Baneta Ivkovića dobila funkciju državnog sekretara u MUP-u!

Biljana Popović Ivković biće, između ostalog, zadužena za pitanja iz oblasti policije u zajednici, što je jedan od strateških prioriteta ovog ministarstva
Objavljeno: 13:12h

Za novog državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova vlada je postavila Biljanu Popović Ivković, koja je do sada bila savetnica za medije ministra unutrašnjih poslova i načelnica Odeljenja za medije i komunikacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Biljana Popović Ivković biće, između ostalog, zadužena za pitanja iz oblasti policije u zajednici, što je jedan od strateških prioriteta ovog ministarstva. Nova državna sekretarka baviće se i saradnjom sa nevladinim organizacijama i udruženjima građana.

Dosadašnji državni sekretari u MUP-u Milosav Miličković i Jana Ljubičić i dalje će obavljati tu funkciju.

Vlada je na sednici održanoj 5. septembra razrešila dužnosti Mirjanu Nedeljković, pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za materijalno-finansijske poslove, koja je prethodno podnela ostavku, objavljeno je u „Službenom glasniku”.

Za vršioca dužnosti na mestu Nedeljkovićeve na period od šest meseci postavljena je Nataša Putnik.

Na istoj sednici, sa funkcije vršioca dužnosti pomoćnika ministra unutrašnjih poslova i načelnika Sektora za međunarodnu saradnju, evropske poslove i planiranje smenjen je Ljubomir Nikolić. Na njegovu poziciju, u statusu vršioca dužnosti i na rok od šest meseci, postavljen je Zoran Lazarov. Prethodno je Lazarov bio pomoćnik načelnika Sektora za međunarodnu saradnju, evropske poslove i planiranje.

(Espreso.co.rs / Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.