Vučić u Parizu: Položio venac srpskim borcima, dočekan uz počasti! (FOTO)
Foto: Vlada Srbije

važna poseta

Vučić u Parizu: Položio venac srpskim borcima, dočekan uz počasti! (FOTO)

Premijer boravi u trodnevnoj zvaničnoj poseti Francuskoj, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom, učestvovati na poslovnom forumu i razgovarati sa predstavnicima velikih francuskih kompanija
Objavljeno: 18:22h

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić doputovao je danas popodne u Pariz, gde ga je, uz najviše državne počasti, na trgu ispred memorijalnog i muzejskog kompleksa Dom invalida (Le grand Cour de Invalides), dočekao francuski državni sekretar za evropske poslove Arlem Dezir.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nakon svečanog dočeka, premijer je obišao Napoleonov grob i položio venac na spomen ploču srpskim borcima, koji su se borili kao saveznici Francuske, u oba velika rata.

Kako bi Tramp vladao Srbijom? Gde bi bio Trampov toranj i u kojem rijalitiju bi pokidao? (GIF)

Vučić se kasnije danas sastaje sa predsednikom Senata Francuske Žerardom Laršerom. Premijer boravi u trodnevnoj zvaničnoj poseti Francuskoj, tokom koje će razgovarati sa državnim vrhom, učestvovati na poslovnom forumu i razgovarati sa predstavnicima velikih francuskih kompanija.

foto: Vlada Srbije

Program posete izuzetno je ambiciozan i uključuje političke, evropske i ekonomske teme.Premijer će sutra razgovarati sa francuskim kolegom Manuelom Valsom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.