Nikolić: Komšiluku smeta što postojimo, ali ništa naše im nećemo dati!
Foto: printscreen / rts

toma podgreva tenzije

Nikolić: Komšiluku smeta što postojimo, ali ništa naše im nećemo dati!

Predsednik Srbije izjavio je danas u Beogradu da nekome u susednim državama smeta što je politika mudro vođena
Objavljeno:

Nikolić se obratio okupljenim građanima i kadetima i rekao da budućnost ne smemo čekati bez valjane pripreme za sve preteće okolnosti po bezbednost Srbije.

- Svet se menja na gore. Nekima nije dovoljno ono što im je dao bog, pa posežu za tuđim. Tom vatrom se igraju i na teritoriji Srbije, i hoće da otmu naše. I našem komšiluku smeta što postojimo, evo i danas ih pozivamo da se dogovorimo. Ne tražimo njihovo, ali im ništa naše nećemo ni dati - rekao je predsednik Srbije.

Prema njegovim rečima, tom vatrom se igraju i na teritoriji Srbije oni koji bi da otmu ono što je naše.

- Tom vatrom se igraju i u komšiluku u kome nekome smeta ne samo što postojimo već što je Srbija mudro vođena i nareduje iz dana u dan - rekao je Nikolić.

foto: Printscreen / RTS

Nikolić je rekao da Srbija želi uspeh i Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, ali da će pomoći Republici Srpskoj da njeni građani žive u miru i bolje nego danas.

- Neka događanja u svetu imaju preteći karakter i ugrožavaju opastanak ljudi na svetu. Napadi, migrantska kriza i ćudi prirode koje odnose ljudske živote. Zato nam je potrebna efikasna i osposobljena vojska - rekao je Nikolić. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.