Ar ju šr? Toma objasnio: Na pitanje novinara o izborima odgovorio: Not yet! (VIDEO)
Foto: Fonet

How do you do?

Ar ju šr? Toma objasnio: Na pitanje novinara o izborima odgovorio: Not yet! (VIDEO)

"Ko je vama rekao da ja razmišljam uopšte o predsedničkim izborima. Ne razmišljam o njima. Toliko još ima vremena u ovom mandatu, još sedam meseci", rekao je Nikolić
Objavljeno: 12:45h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da ne razmišlja o predsedničkim izborima i da ima još dosta vremena u aktuelnom mandatu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nikolić je, odgovarajući na pitanje na čemu će bazirati svoju predsedničku kampanju i da li očekuje podršku Srpske napredne stranke, odgovorio kontrapitanjem:

"Ko je vama rekao da ja razmišljam uopšte o predsedničkim izborima. Ne razmišljam o njima. Toliko još ima vremena u ovom mandatu, još sedam meseci", rekao je Nikolić.

Na ponovljeno pitanje da li će razmišljati, predsednik je odgovorio na engleskom "not yet" (još ne).

On je dodao da će odluku o predsedničkim izborima doneti kada s njim neko bude razgovarao o tome da li je vreme za održavanje izbora.

"Postoje ustavni rokovi u kojima se procenjuje u skladu sa željom i aktuelnog predsednika i Skupštine, koji rok poštovati da bi mandat trajao do kraja, a da se novi predsednik izabere za vreme trajanja tog mandata. To je iduće godine i ne znam zašto toliko žurite. Znate li vi koliko obaveza imate do Nove godne, a razmišljate o onim posle Nove godine", rekao je Nikolić.

(Espreso.co.rs / Agencije / Video: N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.