Boško Obradović za Espreso: Ako postanem predsednik Srbije, prekinuću saradnju sa MMF!
Foto: Nebojša Mandić

odlučan u nameri

Boško Obradović za Espreso: Ako postanem predsednik Srbije, prekinuću saradnju sa MMF!

Ko su mu najveći protivnici, na čiju podršku računa i zašto je podoban kandidat za to mesto, Boško Obardović otkriva za naš portal
Objavljeno:

Kakve su vam šanse na predsedničkim izborima?

- Šanse i procene nisu presudne već odluka građana Srbije na dan izbora. Srbija nema vremena za čekanje jer je umorna od večitih i potrošenih predsedničkih kandidata koji su bili sve u srpskoj politici u zadnjih 26 godina i nije im dosta! To su kandidati prošlosti. Vreme je za podmlađivanje Srbije i novu generaciju srpskih političara, koji su budućnost ove zemlje.

- Na čiju podršku računate?

- Računam na podršku apsolutne većine građana Srbije: na ponižene i ugrožene penzionere koji žive svoje penzionerske dane u izuzetno lošim životnim uslovima i strahu, gladi, bolesti i nemaštini. Računam na državne službenike, profesore, policajce, vojnike,medijske radnike, medicinske radnike, koji žive i rade pod neviđenim pritiskom, kojima je ovaj režim smanjio plate, a penzionerima penzije, za 10% i doveo ih na rub egzistencije i siromaštva.

foto: Reuters

- Računam i na sve prezadužene porodice koje ne mogu više da servisiraju svoje kredite prema bankama, koje deru kožu s leđa građanima Srbije i koje imaju najveće kamatne stope u Evropi. Računam na seljaka i preduzetnika koje su i ova i sve prethodne vlasti u zadnjih 26 godina prevarile i zaboravljale kad je trebalo svom snagom podržati domaći privredni i poljoprivredni interes Srbije. Računam na đake i studente, jer su oni budućnost Srbije, da sa njima zajedno i za njih i za njihovu decu stvorimo bolju i pristojniju Srbiju. Računam na porodičnu Srbiju, kojoj je dosta urušavanja porodičnih vrednosti, nepostojanja podrške rađanju i borbe protiv bele kuge, preskupih udžbenika i privatizacije sporta, kojoj je dosta nametnutih tema od LGBT populacije do koje kakvih izmišljenih problema, dok se očigledni problemi svakodnevice gomilaju iz dana u dan.

- Ko vam je najveća konkurencija na predstojećim predsedničkim izborima?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.