VULIN: Stradala jedna osoba u obračunu narkodilera u Pančevu!
Obračun dilera u Pančevu, Foto: Ministarstvo odbrane

pojačano prisustvo policije

VULIN: Stradala jedna osoba u obračunu narkodilera u Pančevu!

Prilikom obilaska Policijske uprave u Pančevu sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, Vulin je ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije

Objavljeno:

U Pančevu je sinoć u obračunu dve bande narkodilera stradala jedna osoba, a policija je identifikovala dvojicu osumnjičenih za kojima intenzivno traga, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

"Ovo nije bio obračun navijačkih grupa već narko-dilera, koji truju i ubijaju našu decu", rekao je danas Vulin i poručio da će policija uz pomoć pripadnika Bezbednosno-informativne agencije rasvetliti i ovaj “gnusni zločin".

Prilikom obilaska Policijske uprave u Pančevu sa direktorom policije Vladimirom Rebićem, Vulin je ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije.

“Videćete da kriminalne bande ne mogu da se kreću lako i jednostavno ulicama, videćete da njihovi stanovi ni njihovi štekovi nisu bezbedni, da zakonu ne može da se ruga i da on ne može da se krši u Srbiji“, istakao je ministar.

Građani, kako je rekao, treba da razumeju da ovo nije nikakav obračun navijačkih grupa, da se ovde niko ne bori oko koreografije, zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub.

“Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek“, poručio je Vulin.

Sastanku u Policijskoj upravi u Pančevu prisustvovali su i zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije i vršilac dužnosti načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić, načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić i predstavnici BIA.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.