Prvi sastanak dela opozicije o platformi za dijalog sa vlašću! (FOTO)
Sastanak opozicije, Foto: TANJUG/ TANJA VALIC

jedan deo opozicije

Prvi sastanak dela opozicije o platformi za dijalog sa vlašću! (FOTO)

Movsesjan je za Tanjug kazao da od ovog sastanka očekuje da opozicija pokaže da je dijalog moguć

Objavljeno: 15:06h

Od 13 časova u sedištu Nove stranke održao se sastanak jednog dela opozicije, na koji su pozvale Nova stranka i SDS, a prema rečima predsednika Nove Arisa Movsesjana razgovor će se voditi o četiri platforme, koje se sve bave medijskim slobodima, pritiscima na birače i funkcionerskom kampanjom.

Sastanku prisustvuju lider DS S Miloš Jovanović, Branislav Lečić, koga je deo članstva DS-a izabrao za predsednika, predsednik Nove Srbije Velja Ilić, predstavnik "Ne davimo Beograd" Dobrica Veselinović, predstavnici "Mađarskog pokreta", predstavnici "1 od 5 miliona", bivši predsednik opštine Stari grad Marko Bastać...

Movsesjan je za Tanjug kazao da od ovog sastanka očekuje da opozicija pokaže da je dijalog moguć.

"Da bi dijalog bio moguć sa vlašću, mora da postoji dijalog opozicije i mislim da je ovo prvi korak ka tome. Možda su građani malo nestrpljivi, ali od tog nestrpljenja nemamo koristi, nije važno da li vučemo lake poteze za građane ili za Srbiju, važno je da vučemo dobre poteze", kazao je Movsesjan.

Među platformama o kojima se danas razgovara su platforma stranaka koje su okupljene oko Djilasove S SP, platforma Dveri i Građanskog demokratskog foruma.

Movsesjan je kazao i da će na današnjem sastanku prisustvovati desetak stranaka i organizacija, kao i da se nada da će se kasnije priključiti i ostali predstavnici opozicije.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.