LDP o Šešelju: On crta mete na čelo neprijatelja, država da reaguje!
Foto: Petar Lazović

voja oštar

LDP o Šešelju: On crta mete na čelo neprijatelja, država da reaguje!

LDP reagovao na izjavu lidera radikala kojom je označio najveće hrvatske špijune
Objavljeno:

LDP u saopštenju navodi da je Šešelj opet napao Natašu Kandić, Sonju Biserko i Jelenu Milić, "u starom stilu traženja domaćih izdajnika i stranih plaćenika".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To, kako navode, potvrđuje tezu te stranke da se Šešelj vratio iz pritvora "željan da dovrši rat sa onima sa kojima to nije uspeo devedesetih godina".

- Dužnost države je da ovakve napade na građane spreči, da svakoga upozori, pa makar to bio i Šešelj, da ne može da ugrožava nečiji integritet, dovoditi u sumnju njegov profesionalni angažman, što rezultira pretnjama koje lako prerastu u fizički obračun, kada to protagonistima te politike zatreba. LDP navodi i da Šešelj crtanjem meta na čelu svima koji ne misle kao on želi da dobije neki politički poen kod pojedinaca koje je kontaminirao svojom nesrećnom politikom. Komentarišući slučaj Čede Čolovića, muškarca uhapšenog zbog sumnje da je hrvatski špijun, lider radikala je za jedan beogradski list izjavio da su Nataša Kandić, Sonja Biserko i Jelena Milić najveći hrvatski špijuni u Srbiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.