Vučević: Zahvalan sam prof. dr Vladimiru Petroviću za sve što je učinio za Novosađane!
Miloš Vučević dobio nagradu, Foto: Nemanja Nikolić/Kurir

DOBIO NAGRADU!

Vučević: Zahvalan sam prof. dr Vladimiru Petroviću za sve što je učinio za Novosađane!

Dobitnici su uvek oni građani koji su se istakli u aktivnostima i delima koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada

Objavljeno:

Na svečanoj sednici Skupštine upravo smo doneli odluku da ovogodišnji dobitnik Februarske nagrade bude prof. dr Vladimir Petrović, direktor Instituta za javno zdravlje Vojvodine, istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

- Ovim visokim društvenim priznanjem se uvaženi sugrađanin upisao među najznačajnije Novosađane, koji svojim delima neguju tradiciju našeg jedinstvenog grada. Februarska nagrada dodeljuje se povodom Dana Novog Sada 1. februara, dana kada je 1748. godine on proglašen slobodnim kraljevskim gradom. Dobitnici su uvek oni građani koji su se istakli u aktivnostima i delima koja afirmišu ime i tradiciju, slavu i renome Grada, zatim koji su dali značajan doprinos u kulturi, umetnosti, književnim delima kao i u izučavanju istorijske građe i naučno istraživačke delatnosti u celini i koji su imali značajan angažman u humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim oblastima. Zahvalan sam prof. dr Vladimiru Petroviću za sve što je učinio za Novosađane, čestitam mu na važnom priznanju i želim mu da nastavi sa uspešnim radom!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.