Velika čistka Zorane: Ministarka počistila kabinet, smenila najbliže saradnike!
Foto: Fonet

Neočekivan potez

Velika čistka Zorane: Ministarka počistila kabinet, smenila najbliže saradnike!

Među smenjenima ili otpuštenima su šefica kabineta Marija Blečić, zamenica šefa kabineta Vinka Milanović, državna sekretarka Milana Rakić, načelnik Građevinske inspekcije Aleksandar Simić i još nekoliko savetnika
Objavljeno: 11:44h

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović počela je velike kadrovske promene u svom ministarstvu, nezadovoljna radom nekih saradnika, piše današnji "Blic".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! List navodi da je Mihajlovićeva, koja je i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, indirektno potvrdila određene kadrovske promene.

Prema navodima lista, među smenjenima ili otpuštenima su šefica kabineta Marija Blečić, zamenica šefa kabineta Vinka Milanović, državna sekretarka Milana Rakić, načelnik Građevinske inspekcije Aleksandar Simić i još nekoliko savetnika.

Mihajlovićeva je, ne navodeći imena, rekla za Blic da je njena odgovornost ko će i šta raditi u ministarstvu.

"Dala sam šansu nekim mladim i obrazovanim ljudima, koji govore nekoliko jezika, a koji su do sada bili sa strane. Naravno, nekima sam se i zahvalila na dosadašnjoj saradnji", kazala je Mihajlovićeva.

List piše da ovi potezi potpredsednice vlade nisu urađeni na brzinu, već su plod analize rada svakog od skoro 300 stalno zaposlenih i više od 80 ljudi koju su angažovani po ugovoru.

Potpredsednica je u proteklih 15 dana razgovarala sa sa svakim od zaposlenih, od portira do funkcionera, i od njih tražila i da oni iznesu svoje mišljenje kako bi ministarstvo moglo da bude efikasnije, naveo je list.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.