PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO ČESTITKU ŽELJKI CVIJANOVIĆ: "Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske"
Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

U IME GRAĐANA REPUBLIKE SRBIJE

PREDSEDNIK VUČIĆ UPUTIO ČESTITKU ŽELJKI CVIJANOVIĆ: "Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske"

Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!, navodi se u čestitki predsednika Vučića

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović povodom Dana RS, saopšteno je večeras iz Službe za saradnju s medijima predsednika Srbije.

"U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za dobro zdravlje, sreću i svaki napredak. Godina iza nas bila je bremenita brojnim izazovima. Koliko god da su bili teški, oni su nas u isto vreme ojačali, okrenuli jedne ka drugima i pokazali da se na međusobnom razumevanju i solidarnosti temelji očuvanje najviših ljudskih i duhovnih vrednosti'', navodi se u čestitki predsednika.

Dodaje se da su nam više nego ikada pre, potrebni vera, jedinstvo i snaga kako bismo prebrodili sve posledice pošasti koja je uzdrmala ceo svet, ali i još više energije, nade i samopouzdanja da bismo nastavili putem razvoja i izgradnje stabilne budućnosti.

''Upravo je očuvanje mira i stabilnosti u Republici Srpskoj, kao delu Bosne i Hercegovine, najveći podsticaj za nastavak naše čvrste i plodotvorne saradnje i veza u ekonomskom, kulturnom i svakom drugom pogledu. Zato će Srbija ostati pouzdani oslonac Republike Srpske u svim dobrim nastojanjima usmerenim ka miru, opštoj dobrobiti i boljem životu svih.

Još jednom vam želim svako dobro. Živela Srpska! Živela Srbija!, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.