Vučić: Idem u miru u Pazar, na mržnju ću odgovoriti ljubavlju!
Foto: fonet

ne obraća pažnju

Vučić: Idem u miru u Pazar, na mržnju ću odgovoriti ljubavlju!

retnje koje su prethodnih dana ekstremisti iz Sandžaka slali premijeru Srbije Aleksandru Vučiću, nisu ga pokolebale, prenosi Alo
Objavljeno:

Premijer je na poruke da će se „povrediti ako dođe tamo“, za ovaj list rekao da u Pazar ide u miru i ljubavi i da će pobediti sve one koji bi da prete i mrze.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Naravno da ću ići u Novi Pazar, ne plašim se i ništa me neće pokolebati. Dobio sam najveće poverenje i podršku Srba i Bošnjaka i zahvalan sam im na tome. Ići ću u miru, slozi i ljubavi i uspeću da pobedimsve one koji bi da prete i mrze. Ne mogu oni da mi naude niti da me pokolebaju - poručio je Vučić.

Podsetimo, ekstremisti iz tog dela Srbije prete premijeru ukoliko odluči da se tamo pojavi.

Bošnjaci prete premijeru zbog posete Pazaru: Vučiću, ne dolazi, povredićeš se!

- Vučiću, ne dolazi u Pazar! Povredićeš se! - jedna je od poruka koje su mu upućene putem društvenih mreža i na internet portalima.

Kako prenosi „Alo!“ policija i tužilaštvo ozbiljno su shvatili ove poruke i proveriće svaku od njih. Tužilaštvo je i u ovom slučaju, kao i u mnogim prethodnim, odmah počelo s proverom skandaloznih navoda, a nakon toga će, prema potrebi, biti angažovani i pripadnici MUP-a Srbije.

Branko Stamenković, tužilac za visokotehnološki kriminal, kaže da će svaka pretnja biti shvaćena ozbiljno i da ništa neće biti prepušteno slučaju.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.