VUČIĆ KOMENTARISAO KANDIDATE ZA PREDSEDNIČKE IZBORE 2022. GODINE: Imao je samo ovo da kaže o NJIMA!
Aleksandar Vučić, Foto: Nemanja Nikolić

KANDIDATURA

VUČIĆ KOMENTARISAO KANDIDATE ZA PREDSEDNIČKE IZBORE 2022. GODINE: Imao je samo ovo da kaže o NJIMA!

Tokom obilaska domaćinstva samohrane majke devetoro dece Jovanke Đurić u Laćarku, Vučić je rekao novinarima da će više o predsedničkim izborima govoriti sledeće godine u ovo vreme....

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su "svi predloženi kandidati" za predsedničke izbore 2022. godine "ozbiljni kandidati" i da je sasvim moguće da će proći u drugi krug.

Tokom obilaska domaćinstva samohrane majke devetoro dece Jovanke Đurić u Laćarku, Vučić je rekao novinarima da će više o predsedničkim izborima govoriti sledeće godine u ovo vreme.

"Predstoji nam 'ne laka' godina u borbi protiv korona virusa, 'ne laka' ekonomska godina jer će mnogi tražiti ekonomsku pomoć od države", naveo je predsednik.

Govoreći o fotografiji lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa s jednim od članova zemunskog klana, Vučić je naveo da je izostanak izveštavanja o toj fotografiji medija za koje predsednik tvrdi da ih finansira Đilas pokazatelj njihovog licemerja ali i celog "jednog dela javnosti".

"Podsetiću vas kada je neko iz službe bezbednosti javio novinaru da moj sin sedi u kafiću sa navijačem, tada su rekli da je to interes javnosti da se zna i da se sve vidi. Ali kada se njihovi štićenici slikaju sa ubicama onda to nije interes javnosti", kazao je Vučić.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.